Dede Kral Şakir Büyük Kale Kova Set 03969 | Spor Oyuncakları | Açık Hava,Spor ve Deniz | Toolstoy
304,99 TL
Sepete Ekle

Bu yaz çok eÄŸlenceli geçecek! Åžakir, Remzi, Necati, Canan ve Kadriye maceralarına kaldıkları yerden devam ediyor! Bu yaz bu ekip ile kumda oyun oynamak, kaleler yapmak ve birbirinden heyecanlı yeni serüvenlere yol almak için hazır mısın?

 

Hemen eline küreÄŸini al ve kumdan kaleler inÅŸa etmeye baÅŸla! Sadece kale deÄŸil, istediÄŸin her ÅŸeyi Kral Åžakir Büyük Kale Kova Seti ile yapman mümkün. Kova setinin kova kapağı süzgeçlidir, böylece çocuklar yazın plajda kumları süzerek kovaya doldurabilecekler. Minik eller için ideal boyuttadır. Çocuklar arkadaÅŸları ile birlikte yaratıcılıklarını kullanarak ister kumdan ÅŸekiller yapabilir, ister kum olmadan kendi hayal gücündeki oyunları oynayarak eÄŸlenceli dakikalar geçirebilirler. Kova seti, ihtiyaç duyabileceÄŸin her ÅŸeye sahip. Sen eÄŸlenirken en sevdiÄŸin Kral Åžakir karakterleri seni yalnız bırakmayacak. Neler yapacağına karar verdiysen eÄŸlence baÅŸlasın!

 

Çocukların; arkadaÅŸlarıyla birlikte oyun oynamasını saÄŸlayarak sosyalleÅŸmelerini, el-göz koordinasyonlarını, odaklanma, yaratıcılık ve hayal güçlerinin geliÅŸmesine yardımcı olmaktadır.

 

Aksesuar renkleri deÄŸiÅŸiklik gösterebilir.

 

Set içerisinde; kova, küre, tırmık ve çeÅŸitli aksesuarlar bulunmaktadır.

 

Ürün ölçüsü: 20 x 20 x 45 cm

 

Ağırlık: 0,515 kg