Lego Gabby’s Dollhouse Karton Yavru Kedi ile El Sanatları 10795 | Lego | Eğitici Oyuncaklar | Toolstoy
569,99 TL
Sepete Ekle

Gabby’s Dollhouse Kargon Yavru Kedi ile El Sanatları (10795), 4 yaÅŸ ve üzeri çocuklar için bir evcilik oyuncağıdır ve yaratıcı becerileri geliÅŸtirmek ve hayali oyunları teÅŸvik etmek için tasarlanmıştır. Çocuklar için bebek evi oyun seti, canlı renklerle, DreamWorks Animation’dan Gabby’s Dollhouse hayranlarının tanıdığı ve sevdiÄŸi tanıdık karakterler ve eÄŸlenceli özelliklerle dolup taşıyor.

Kız ve erkek çocuklar için LEGO oyuncağı, aynı zamanda bir sanat ve el sanatları oyun setidir. Bu evcilik oyuncağında boya fırçası, boya, makas, sprey boya kutusu, ayrıca bir Gabby mini bebek figürü ve bir Karton Yavru Kedi figürü bulunur. Gabby ve Karton Yavru Kedi, birlikte resim yapar ve Gabby’nin bebek evinin bir modelini inÅŸa ederler. Hatta karakterlerin, modelin tepesine çıkabilmeleri için merdiven bile var. Oyun setinin resimlerle kaplı bir duvarı ve tepesinden çıkan kedi kulakları vardır. Yaratıcı oyunları teÅŸvik etmek için ilgi çekici detaylarla dolu bu set, çocukların bir an önce modeli inÅŸa etmeye baÅŸlaması için BaÅŸlangıç Yapım Parçası içerir. Renkli resimli, hikayeli bir rehber formatında sezgisel talimatlar da bulunur.

•Çocuklar için bebek evi oyuncağı! DreamWorks Animation’dan Gabby’s Dollhouse hayranları, özellikle 4 yaÅŸ ve üzeri kız ve erkek çocukların hayal güçlerini teÅŸvik edecek ÅŸekilde tasarlanmış Karton Yavru Kedi ile El Sanatları setiyle yaratıcı olabilir.

•Çocuklar için yaratıcı oyun seti… Bir Gabby mini bebek figürü, Baby Box figürü ve boya, fırça, makas ve sprey boya kutusu gibi çeÅŸitli sanat ve el sanatları malzemeleri içerir.

•Evcilik oyuncağı; Çocuklar, Gabby’nin ve Karton Yavru Kedi’nin resim yapmasına ve yükseklere eriÅŸmek için merdiven kullanarak Gabby’nin hayal evinin bir modelini inÅŸa etmesine yardım eder.

•Okul öncesi eÄŸlence oyuncağı; BaÅŸlangıç Yapım Parçası ve hızlı yapılan model sayesinde yaşı küçük çocuklar, yapım ve oyun eÄŸlencesine hemen baÅŸlar.

•4 yaÅŸ ve üzeri kız ve erkek çocuklar için hediye! Bu yaratıcı oyuncak, el sanatları oyuncaklarını, yapım setlerini ve DreamWorks Animation’dan Gabby’s Dollhouse’u sevenlerin ilgisini çekecek ve onları eÄŸlendirecek ÅŸekilde tasarlanmıştır.

•Daha fazla Gabby’s Dollhouse oyun seti: Oynamanın daha fazla yolu için LEGO 4 Gabby’s Dollhouse yapım setleri (ayrı satılır) serisinin tamamına göz atın.

•Okul öncesi yapım oyuncağı: 4 yaÅŸ ve üzeri çocuklar için ilgi çekici, geliÅŸimsel LEGO setlerinden oluÅŸan bu geniÅŸ seri, onları favori filmler, televizyon karakterleri ve sıradan kahramanlarla dolu bir evrenle tanıştırır.

•60 parçalı ressam oyun seti… Ana el sanatları odasının yüksekliÄŸi 8 cm, geniÅŸliÄŸi 13 cm, derinliÄŸi 6 cm’dir.

 

Parça sayısı: 60

Kutu ölçüsü: 19 x 4,6 x 14 cm

Ağırlık: 0,151 kg