Eichhorn Baby HiPP Pramchain 100005861 | Bebek Oyuncakları | Anne ve Bebek | Toolstoy
999,99 TL
Sepete Ekle
Eichhorn Baby Hip Koleksiyonu – Yüksek kaliteli bebek kalça arabası zinciri, doÄŸallığıyla etkileyicidir ve yalnızca farklı dokunsal çekiciliÄŸe sahip deÄŸildir.
Duyular için – hareket yoluyla, zincirdeki küçük çanlar yavaÅŸça çalar. Kayın aÄŸacından ve silikondan yapılmış farklı duygu boncuklarının yanı sıra yaprak ve eÅŸek ÅŸeklindeki sevimli peluÅŸ öÄŸeler, küçük eller için duyusal bir deneyime dönüÅŸür ve küçük büyük gözler için göz alıcıdır.
Uyması garantilidir: Bebek arabası zinciri, iki halkayla herhangi bir standart bebek arabasına veya sepete kolayca takılabilir.
Yüksek kaliteli malzeme - Bebek arabası zincirinin üretiminde yalnızca sürdürülebilir ormancılıktan elde edilen %100 FSC ahÅŸabı kullanılır. YaÅŸamın ilk aylarından itibaren bebekler için uygundur.
Eichhorn - geleneÄŸe sahip ahÅŸap oyuncaklar - 70 yılı aÅŸkın süredir kaliteli ahÅŸap oyuncaklar üretiyoruz. EÄŸitim deÄŸeri olan ürünlerimiz, hissetme, istifleme, itme ve vidalamayı birleÅŸtirerek en erken çocukluk çağından itibaren motor becerileri ve yaratıcılığı teÅŸvik eder.